Lackering

Kvalitativa lackeringstjänster

Utöver våra målartjänster, så erbjuder vi även kvalitativa lackeringstjänster. Här följer några av de typer av jobb som vi kan utföra.

Köksluckor

Lackering av köksluckor är en av våra främsta specialiteter. Vi lackerar det mesta, oavsett om det tidigare varit lackerat, fanerat, handmålat eller tapetserat. Det enda som skiljer är arbetsmetoden och priset, resultat blir alltid detsamma, det vill säga utmärkt. När vi lackerar köksluckor så kan vi även utföra tilläggstjänster som att spackla gamla beslagshål, fräsa spår, ordna flerfärgsalternativ med mera.

köksluckor

Dörrar

Vi lackerar främst innerdörrar. Vi kan snygga till dörrar som är lackerade sedan tidigare, handmålade, fanerade och klarlackade dörrar.

Möbler

Vi kan även lackera en hel del möbler. Att lackera om billigare möbler är inte särskilt ekonomiskt, men det är fullt genomförbart. Vi kan även hjälpa till med att klä om möbler om har något som behövs fräschas upp.

Snickeridetaljer

Vi kan även lackera snickeridetaljer, nyproducerade inredningar och mycket annat i ditt hem Dessuton kan vi även hjälpa till med lackering av mindre plåtdetaljer för inomhusbruk. Vi utför inte plåtlackering om det finns krav på rostskydd.

Vi målar allt från husväggar till köksluckor – alltid med gott resultat!